Time spent with family, is worth every second

Rabatkode til Trine Holbaek Designs

“Endelig er forårsvejret ved at være her og det er blevet tid til at friske hjemmet op efter den lange vinter. Det vil vi gerne fejre med en rabatkode på 20% til ALLE prints på www.trineholbaekdesigns.dk“, den opdatering faldt jeg over hos min favorit kunstner og hvor har hun da evig ret. Der findes intet som forårets første tegn, de bringer noget særligt med sig, jeg ikke rigtig kan forklare. Men man får virkelig lyst til at lave om, bruge længere tid i køkkenet, gå udenfor så snart solen skinner og ja, der er så meget godt! Lige nu er vi selv ved at få integreret flere værker af Trine Holbaek Designs i vores soveværelse. Den smukke blå serie passer perfekt til vores blå væg, og giver mig lyst til at drømme, men samtidig også til at vågne. Den essentielle følelse i et soveværelse, hvis jeg skal sige min mening ?10376283_488480161337095_8262526620699207977_nVil du friske dig hjem op med lækre kunstprint? Så kig forbi her og indtast koden hellospring ved kassen!
Gælder indtil 29.marts 2016 ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time spent with family, is worth every second