Shop by color: Grey

Time spent with family, is worth every second

Søde dig, der læser med. Jeg vil bruge lørdagen på et mere personligt indlæg og en opdatering omkring de seneste dage, samt vores weekendplaner. Det er faktisk ved at være længe siden, at jeg sidst har inviteret jer indenfor og delt vores hverdagsliv med jer. Men jeg tænkte at det kunne være hyggelig weekend-læsning.
De seneste dage har stået i familiens tegn, og det kommer de næste også til. Vi har et tæt forhold til vores familie og vi nyder virkelig godt af, at vi alle bor så tæt på hinanden og at vi har muligheden for at ses meget. Torsdag havde min far fødselsdag, hvilket var en helt fantastisk dag. Efter han har været syg, så sætter jeg virkelig ekstrem stor pris på hvert eneste sekund vi kan tilbringe sammen, og med vores familier i det hele taget. Jeg brugte hele dagen med mine forældre, vi fik lækker morgenmad, gik lang tur med hundene, spiste lagkage med min mormor og morfar og hyggede os bare rigtig meget. Torsdag aften var vi ude at spise med mine forældre, min søster, svoger, nevø og niece. Det var en sand fornøjelse at kunne fejre min far på den måde, og ikke på et sygehus. Det var fantastisk bare at kunne snakke og grine.
Fredag havde jeg hundrede planer. Først trænede jeg, og derefter fik huset den helt store overhaling. Alt er rengjort og huset dufter herligt. Derefter fik jeg bagt en masse pandekager, en portion vi tog med ud til mine svigerforældre, hvor vi fik lækker aftensmad og så X-Factor. Den anden portion er til i aften. Vi får nemlig min svigerinde og svoger til middag, vi skal bare hygge os, hvilket jeg glæder mig til. Men først skal vi hjælpe min søster, de er nemlig ved at flytte og da hun er gravid, så er det rart at kunne hjælpe hende og gøre deres hjem hyggeligt, det er jo dét jeg elsker!
I morgen skal vi til før-påskebrunch hos mine svigerforældre. Vi er jo ikke hjemme i påsken, og der plejer vi ellers at samles og hygge os. Derfor er det skønt de har arrangeret det, så vi kan være med. Søndag aften byder igen på hygge med mine forældre og så er den weekend snart forbi. Men for én gangs skyld, så gør det mig ingenting – nu er der nemlig kun 10 dage til vi skal til New York og jeg kan bare ikke vente. Jeg elsker at have planer i weekenden, når det er samvær med vores familie. Der findes næsten intet hyggeligere eller bedre. Vi får de absolut største og bedste grin i deres selskab. Jeg har virkelig lært at være taknemmelig og sætte pris på vi har hinanden, for hold op hvor skal vi bare nyde den tid vi har. 
dsc08463
I går eftermiddags følte jeg sådan en trang til at forkæle mig selv, og derfor bestilte jeg en smuk buket blomster fra BloomIt, og ikke engang to timer efter var de leveret lige til døren og pynter nu smukt i vores rene hjem. Jeg bestilte en tæt buket i pastelfarver, og valgte de lyserøde/lyselilla/hvide nuancer. Buketten er så fin og forårsagtigt, og en virkelig god belønning for en flittig dag, uden at være for voldsom lige inden ferien. Det var det fra mig for i dag. Jeg håber i sidder tilbage med et smil og måske lyst til at besøge jeres familier, eller sende dem en kærlig tanke, måske i form af en buket. Jeg vil i hvert fald nyde resten af weekenden i selskab med dem jeg har kær ?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop by color: Grey