Billedvæg: New York

Rule your mind

.. or it will rule you!

Jeg har lovet jer, at jeg vil give jer en ærlig vurdering af mit Livishape forløb. Som i ved, er jeg ikke den største tilhænger af alverdens slankekure og har egentlig aldrig haft den store fidus til disse, da det i bund og grund handler om at sulte sig selv. Derfor vil jeg også være ærlig og indrømme, at jeg ikke følger kuren til punkt og prikke. Og ved i hvad? Det er det gode ved Livishape. Der er nemlig ingen regler eller faste rammer, skemaer eller andet der skal overholdes. Man opbygger simpelthen bare kuren op omkring de lækre og kaloriefattige alternativer til almindelig mad, og på den måde indtager man færre kalorier. Dét jeg har behov for er, at kunne kontrollere min sukkertrang og lære at spise mindre portioner. Især af de usunde sager. I stedet for at spise en kage til eftermiddagskaffen, kan denne erstattes af eksempelvis chokoladekuglerne fra Livishape. Et alternativ til cola, kunne være en af de lækre fibervand med smag, som faktisk også kan mikses med danskvand og på den måde blive sodavand-agtige. Min klare favorit er udgaven med lemonsmag. Desuden er jeg blevet ret glad for det lækre frokost alternativ i form af en bar. Mit største problem har den seneste tid været, at jeg ikke har orket at lave morgenmad og ofte også har skippet frokosten. Det er ikke fordi jeg lider af en spiseforstyrrelse, men jeg har lært at ignorere sulten og ind i mellem er jeg faktisk i tvivl om hvorvidt jeg overhovedet føler den. Men.. Det resulterer altså i, at jeg ofte ender med den vildeste sukkertrang ud på eftermiddagen eller en enorm appetit, når det først bliver tid til aftensmad. Det er derfor, at Livishape er løsningen for mig – produkterne hjælper mig nemlig til at tage kontrol over mit liv og tvinger mig på en måde til at tage ansvar for mig selv. Det super-nemt at snuppe en bar eller lave en aspargessuppe i microovnen til frokost, og så opstår denne trang ikke. Jeg havde faktisk sat mig et mål om, at holde Livishapes uge-kur og ikke leve af andet. Jeg har fulgt med på deres Instagram-profil og kan se de gode resultater andre får, men det er bare ikke løsningen for mig og derfor tænkte jeg, at jeg ville være 100 % ærlig i dette indlæg og i stedet inspirere jer til at afprøve produkterne og lade dem hjælpe jer til en sundere og bedre livsstil på sigt. For et vedvarende vægttab og sundere forhold til mad kan absolut også være en løsning og et resultat af Livishape. For mig er denne balance intet mindre end perfekt. Jeg kan også fortælle jer, at det virker. Min sukkertrang er væsentlig mindre, jeg kan pludselig mærke fornemmelsen af sult men også mæthed. Jeg kan ærligt sige, at jeg i går aftes fik en smule kartofler til maden og lidt slik til X-Factor, men jeg spiste måske 5-10 % af hvad jeg normalt ville gøre og jeg havde oprigtigt ikke lyst til mere. Slikskålen står stadig på bordet. Urørt. Måske snupper jeg et par stykker senere, måske ikke. Jeg har faktisk ikke engang lyst til det lige nu og det var præcis det resultat jeg ønskede mig. Pludselig er det mig der har kontrol over mine tanker og min krop, og jeg elsker det! Det har jeg ikke haft i flere år og jeg må ærligt indrømme, at det føles helt fantastisk. Jeg har stadig Livishape-produkter nok til de næste to uger, da jeg har valgt denne løsning frem for den 14 dages kur jeg egentlig havde bestilt. Jeg håber, at jeg har vundet så megen selvkontrol inden vi rejser til New York, at produkterne ikke længere vil være nødvendige. Men det kan jo aldrig skade at have dem liggende i skuffen eller gentage processen efter noget tid. Jeg vil i hvert fald elske hvis kontrollen er kommet for at blive, da jeg pludselig føler et naturligt overskud. Faktisk er min selvtillid også vokset en anelse, da jeg har mere energi til træning og til at gøre noget ud af mig selv. Jeg har allerede smidt 1,5 kilo på bare fem dage, og det gør jo absolut ingenting. Vel?

Derfor er min anbefaling til dig, der læser med og drømmer om et vægttab eller en sundere livsstil, at mærke efter. Find ud af om en uges kur et par gange om året er løsningen for dig, eller om du har brug for at ændre din tankegang og tage kontrol over dit liv nu og på sigt. Jeg tror i bund og grund, at det er på den måde man opnår det allerbedste resultat. Jeg var meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle være ærlig. Først følte jeg mig svag, da jeg ikke kunne motivere mig selv til at være stærk i de 14 dage og jeg synes faktisk, at det var pinligt at indrømme. Men efter at have tænkt situationen igennem og set hvilken effekt Livishape har haft på mig, så føler jeg mig faktisk stærk. Selvfølgelig skal jeg være ærlig, for jeg har opdaget, hvad der virker for mig og måske kan det være løsningen for bare én af jer – så vil jeg være virkelig glad. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedvæg: New York