New season. New beginnings.

Billedvæg: New York

dsc08201dsc08203Jeg lovede jer sidste uge, at jeg ville vise jer billeder af min nye billedvæg i stuen. Det er utrolig populært med billedvægge lige nu i al verdens temaere. En billedvæg er et af 2016’s musthaves. Jo mere personlig, jo bedre. Jeg valgte New York som tema, eftersom det gerne skulle blive vores livs eventyr og et sted vi vil mindes med glæde. Jeg vil elske at kigge på denne væg, når vi er tilbage efter vores rejse og lade den bringe de bedste øjeblikke frem igen og igen. Derudover har jeg valgt New York fordi det er en cool by. Jeg tør næsten godt skrive under på, at vi alle på ét eller andet tidspunkt, har haft et billede, en pude, en trøje eller noget fjerde hvorpå der har stået “NYC”og nu giver det rent faktisk mening. Planen er, at der skal tilsættes nogle flere posters og eventuelt et tvist med vores egne billeder fra rejsen. Men for nu, vil jeg dele de her detalje billeder med jer af mit seneste projekt i lidt bedre kvalitet end de første, der er taget med min iPhone.
En af posterne er fra Studio Esinam, de resterende posters er fra Desenio og vægstagen er POV fra Menu.
dsc08133dsc08132 dsc08146 1 2Vil du finde mine posters fra Desenio, så er der links lige her:
New York Plakat / New York City text New York Map / New York / New York (sort)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New season. New beginnings.