Trend: 8 forskellige billedvægge

W E E K E N D

dsc08168Nu lakker endnu en weekend mod enden. Må indrømme at tiden flyver afsted lige for tiden. Kan slet ikke forstå, at kalenderen skriver marts i den kommende uge. Det er snart tid til vores New York eventyr. Hver søndag bruger Casper og jeg tid på at planlægge, lave ønsker, bestille biletter og den slags. Det er super hyggeligt og nu nærmer vi os altså.  Jeg synes det er en hyggelige afslutning på ugen. Den seneste uge er fløjet afsted, og det samme er weekenden. Fredag kørte vi til Handewitt for at spise og hygge os med min svoger og svigerinde, hvilket resulterede i, at vi kom sent hjem og sov længe lørdag. Egentlig lavede vi ikke det store i går, udover at spise ved mine forældre og slappe af. I dag har vi igen sovet længe, været ude at lege med hundene og nu står resten af aftenen på afslapning, planlægning og NBA.
Et lille tip! Jeg har en konkurrence med den søde isenkræmmer Hans Iversen kørende på min Instagram lige nu og den slutter allerede i morgen aften kl. 19. Så skynd dig forbi @homehappydk. Du kan vinde de tre smukke Hammershøi designs, der fremgår på billedet. Altså en vase + en stor og mellem lysestage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: 8 forskellige billedvægge