Designs jeg VIRKELIG drømmer om

En vigtig lektie

Søde dig der læser med. Nu er jeg tilbage og 100 % klar til at fokusere på bloggen, gode billeder og masser af inspiration. For en måneds tid siden skrev jeg dette indlæg, for at forklare mit pludselige fravær herinde. Men? Tingene har taget en positiv drejning den seneste måned og min kære far er på benene igen! ? I går kunne jeg hente ham og køre hjem. Det har været en vanvittig hård tid, men også meget vigtig for mit eget syn på livet. Jeg synes egentlig aldrig jeg har forsømt dem jeg holder af, men jeg har ikke været glad nok for livet og for de mange små gode ting i hverdagen. Men det har jeg lært nu. Det handler virkelig om at nyde tilværelsen og sætte pris på de mennesker man elsker, mens man har dem. Jeg vil gøre mit bedste for aldrig at glemme den lektie, for personligt tænker jeg, at det ikke er den værste tilgang til fremtiden, hvad end den måtte byde på af glæder men også udfordringer. Og ind i mellem er det bare vigtigt at lægge telefon og computer væk, og nyde øjeblikket med familie, venner, dyr eller for den sags skyld, alene. Nu vil jeg for alvor begynde at glæde mig til vores rejse til New York. Det er rent faktisk lige om lidt vi skal afsted. Det var lidt uoverskueligt før, da vi ikke kendte til det videre forløb omkring min far – men nu kan intet overskygge glæden og forventningerne jeg har til denne tur med Casper. Det bliver fantastisk!
Nu ved jeg også, at jeg kan lægge min telefon fra mig med god samvittighed og ro i maven, og bare suge alle oplevelser og indtryk til mig. Nyde tiden i fulde drag med min bedre halvdel, og ikke mindst, have en masse spændende historier at fortælle og billeder at vise, når vi lander i Danmark igen. Det har jeg lært og det vil jeg huske på!
Uanset hvor gråt og trist livet kan se ud, så handler det om at gribe de positive ting og fokusere på dem. Tit er det faktisk sådan, at vi lærer allermest på de dage, hvor livet viser sig fra sin grimme side. Jeg er i hvert fald blevet et mere taknemmeligt menneske, der har fået travlt med at fortælle mine nærmeste, at de er vigtige for mig ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Designs jeg VIRKELIG drømmer om