Column

Designs jeg VIRKELIG drømmer om

Okay, det her indlæg har absolut ikke været nemt at lave. Forstået på den måde, at det altid er en lille pinsel at kigge på de ønsker man har, som ikke umiddelbart ser ud til at gå i opfyldelse foreløbig eller hvem ved? Måske nogensinde.. Jeg har nogle store ønsker, som de fleste andre bolig- og designinteresserede sikkert også har. Men dem tænkte jeg, at jeg passende kunne dele med jer i en række indlæg, så i kan altså godt forvente, at der også en part II, III og måske endnu flere af denne type indlæg. Og så håber jeg, at jeg en dag kan lave et “Ønsker der gik i opfyldelse”-indlæg.

Mit første, nok også største, designønske er nye spisebordsstole. Og ikke bare hvilket som helst design, nej ét design der skal holde mine dage ud. Jeg har én stol i tankerne og designet har forfulgt mig siden mine teenage-år, og for at være helt ærlig, så tror jeg at det bliver ved med at forfølge mig, indtil drømmen om disse stole går i opfyldelse. Jeg har kastet min kærlighed over en ægte dansk designklassiker fra en af mine favoritdesignere, Hans J. Wegner.

Sagen er den, at én af disse stole sagtens kunne flytte herhjem nu og her – men jeg vil helst have seks. Med det samme. Jeg er nemlig født uden nogen form for tålmodighed, hvilket gør det en anelse ulideligt at skulle købe en af gangen. Mit hjerte banker altid en ekstra gang når jeg ser Wegners smukke Y-stol, og jeg tror også inderst inde, at det ville være ét af de køb, som jeg aldrig fortrød. Farven er det eneste, jeg faktisk lidt i tvivl om. Jeg er vild med både den hvide og sorte version med naturfarvet sæde. Min fascination af Wegner startede egentlig for mange år siden, da jeg besøgte museet i Tønder og siden har de mange fantastiske designs bidt sig fast. Jeg går altid en tur om museet og det gamle vandtårn når jeg er i Tønder, for jeg kan simpelthen ikke lade være. For mig er Y-stolen et håndværksmæssigt mesterværk, og jeg håber virkelig, at disse skal stå rundt om vores spisebord en skønne dag. Men med en stykpris på 5.200 kroner, skal jeg vist væbne mig med den tålmodighed, jeg ikke besidder. Casper er heldigvis med på, at Y-stolene skal være vores næste investering – men han holder fast i, at de må købes én af gangen for nu. Så jeg må bare glæde mig over, at de lækre stole nok skal blive vores en dag!
Håber i vil tage godt i mod denne type indlæg, og måske dele nogle af jeres drømme med mig ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Column