Beautiful Bristol

Column

Jeg vil dele en fantastisk fin lampe-nyhed med jer. Som de fleste af mine faste læsere ved, så er jeg kæmpe fan af lamper. Jeg elsker kantet design, kontraster der mødes, klassikere og nyheder, der ikke ses i alle hjem. For mig er en lampe noget af det hyggeligste i indretningen og noget af dét, der afspejler personlighed allerbedst.
Jeg synes, at denne nyhed fra Frandsen Lighting er ret skøn. Serien hedder Column og minder faktisk en anelse om mine AMP lamper fra Normann Copenhagen. Én af grundene til, at jeg har bestilt en Column-lampe er, at min kærlighed for kontraster og de lyse, naturlige nordiske elementer i indretningen. Jeg har kastet min kærlighed over Column lampen i hvid marmor med en klar glasskærm. Jeg elsker måden hvorpå de hårde og bløde materialer mødes. Kontrasterne skaber en fin balance og ingen detalje er overladt til tilfældighederne, idet man kan se alt gennem den klare glasskærm. Jeg har taget et par billeder af den hvide Column lampe op mod vores rå KABE væg, inden den er blevet flyttet hen i sofahjørnet, hvor den nu lyser så fint.
Column lampen vil kunne købes i IDÉmøbler og ILVA, og udover denne udgave i hvid marmor, så kommer Column-lampen også med bund af træ og vintage/sennepsbrunt glas, samt en udgave med beton-bund og røgfarvet glas, hvilken jeg også snart vil vise jer billeder af. Er du også vild med den smukke hvide Column? dsc07989


Reklame for Frandsen Lighting

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Bristol