Skal du have fingrene i denne nyhed?

Like sand through the hourglass

dsc07910Okay, overskriften vil sikkert bringe et smil på læben hos de af jer, der også har set eller stadig ser “Days of our lives”. Min Horton-tid er slut, men jeg indrømmer gerne, at jeg har været en af dem der sad klistret foran skærmen hver eneste dag. Så jeg kunne simpelthen bare ikke lade være med at bruge de ord til netop dette indlæg. For jeg vil egentlig vise jer mit nye timeglas. Jeg synes det er så fint, elegant og simpelt på én og samme tid.
Der er noget afslappende og beroligende over at se og høre de små korn løbe gennem glasset. Jeg fandt det smukke lille timeglas i Søstrene Grene i går, og det kostede ikke mere end 23,60 kroner. Derfor måtte jeg bare have det med hjem. Nu pynter glasset fint i vores stue og jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange det allerede er blevet vendt og drejet. Jeg elsker små fine detaljer, som man ikke bare finder i alle hjem. Er du også vild med det lille timeglas? Så kan du stadig være heldig at få fingrene i det, i Søstrene Grene. Bor du ikke i nærheden af en af deres forretninger, så laver HAY nogle lignende, der kan købes på nettet og i de fysiske forretninger. Fint er det i hvert fald, og jeg er så glad for mit.
dsc07932

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du have fingrene i denne nyhed?