Where did the time go?

Skal du have fingrene i denne nyhed?

wireFerm Livings klassiske og populære Wire Basket har set dagens lys i en ny farve. Denne sæson er trådkurven blevet lanceret i en lækker, støvet grøn nuance. De sarte grønne toner er en kæmpe trend i 2016, ligesom vi sidste år så selv samme design i en cool petrol.
Kurven vil med garanti være brugbar i de fleste hjem, hvad end den benyttes som bord, opbevaring eller begge dele. Jeg vil næsten garantere, at du vil få enorm glæde af den. Herhjemme har vi to, og min begejstring vil ingen ende tage. Ferm Livings Wire Baskets er gennemførte og praktiske. De kan bruges til alt! Vi har én til hundenes legesager, og én som sidebord ved sofaen. Her har vi en ekstra plaid liggende og altid pynt stående ovenpå. Jeg synes det er sådan et hyggeligt lille arrangement. Endnu en 2016 nyhed er toppen der ses på billederne her. Nu kan du nemlig få fingrene i den praktiske top til din Wire Basket i elegant, sort eg. Du kan allerede nu bestille din nye Wire Basket eller top hos SternShop, så du kan være sikker på, at få fingrene i den, så snart den lander i handlen. Gad vide hvornår toppen kommer i en hvid højglans eller en mat grå? Måske skulle man kontakte Ferm Living med den idé.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where did the time go?