50 days to go

My february wanties

Det er blevet den 3. februar, og min ønskeliste for denne måned virker allerede helt uoverskuelig lang, taget i betragtning af, at jeg sidste måned påstod, at jeg ikke rigtig ønskede mig noget særligt. Men det viser vel bare, hvor menneskeligt det er at lade sig friste? Denne måned har jeg måtte begrænse mig! Min ønskeseddel nærmede sig noget, der mest af alt virkede fuldstændig urealistisk.. Men sådan er det altså når nyhederne banker på døren og en ny sæson nærmer sig. Lad os starte.my-february-wanties

Det første jeg fandt frem til denne collage, er fire Hammershøi nyheder fra Kähler, der alle burde lande i forretningerne i slutningen af februar. Mit største ønske er det virkelig lækre Hammershøi bestikTil 12. Måske er det ét lige lovlig stort ønske, og jeg skal vist forberede mig på, at jeg må starte et sted. Jeg er i hvert fald nødt til at eje det. Det næste på min ønskeliste er ligeledes Kählers Hammershøi. Jeg ønsker mig begge de smukke nye serveringsfade, plus de tre ovnfaste fade. Sidst men ikke mindst, så ønsker jeg mig en smuk, hvid bonbonniere. Det er vist meget heldigt for mit stakkels kort, at alle nyhederne ikke lander samtidig.

Mine næste ønsker er fra By Lassen. De klassiske stager, Kubus 1 og Line, er kommet i den skønneste nikkel-version. Jeg er vild med det kølige metal til det klassiske design. Jeg er virkelig begejstret og jeg vil næsten garantere, at disse stager flytter ind hos os i løbet af 2016. Stagerne må gerne få følgeskab af de hvide urtepotter fra den nye Rimm serie.

Næste ønske er fra min favoritkunstner, Trine Holbaek Designs. Jeg fortalte jer for nogle dage siden, at jeg var meget begejstret for det smukke nye værk Lakeside. Jeg ville elske at se på det smukke kunstprint hver eneste dag. Det er uden tvivl noget af det mest idylliske, smukke og særlige kunst jeg længe har set. Derfor drømmer jeg om, at Lakeside snart skal hænge i vores soveværelse og gøre det smukt at vågne/sige godnat hver eneste dag.

Mit sidste, men absolut største (og dyreste) ønske denne måned er fra Lampemesteren og er ganske særligt. C synes dette design er så cool, men han insisterede på at se prisen. Han blev ikke særlig begejstret.. Men jeg ønsker mig virkelig den smukke Le Klint standerlampe, Carronade. Lampen er så eksklusiv, rå, urban og elegant på én og samme tid. Den er lige præcis det jeg drømmer om i en lampe. Den matcher den cool storby/New Yorker stemning, jeg forsøger at integrere i vores nordiske univers. Hvis man bliver ved med at ønske sig noget, så kan man vel være heldig, at det går i opfyldelse en dag. Ikke? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

50 days to go