It's been a tough week

50 days to go

Januar er forbi, og sikke en måned. Jeg må indrømme, at de ting jeg havde glædet mig til blev overskygget af min fars pludselige sygdom. Men nu vil jeg lægge årets første måned bag mig og tænke frem i tiden. Tænk engang, vi er allerede i gang med årets anden måned. I dag er det 1. februar og det betyder at min søde mormor har fødselsdag, så hende har vi selvfølgelig fejret med kage. Datoen betyder også, at der kun er 50 dage til vi rejser til New York. Hvor er det altså vildt!
12642789_849942898450104_674273393453643887_n
Jeg glæder mig afsindig meget til vi skal på vores livs rejse, og forhåbentlig blivet dette kun vores første tur til USA og ikke den eneste. Både Casper og jeg har haft brændende ønsker om at opleve USA, også længe før vi mødte hinanden og det er så fantastisk vi kan dele denne rejse som kærester. Bare os to.
Jeg havde egentlig altid forestillet mig, at min første tur til USA skulle være et roadtrip på vestkysten. Lige siden jeg så Beverly Hills 90210 første gang, har jeg haft et inderligt ønske om at opleve The Golden Coast. Jeg har drømt om at opleve storbyerne, Grand Canyon, køre på Route 66 og alt hvad der ellers hører sig til. Men..
De seneste år har jeg faktisk fået større interesse for østkysten og har gerne ville opleve Florida. Eller endnu bedre, krydse den sydlige del af USA fra øst mod vest og se begge dele, og opleve flere stater og forskellige kulture.
Men i november sidste år, der blev min største drøm New York. Grunden var egentlig, at jeg i forbindelse med en konkurrence begyndte at terpe på alt der er at vide om The Big Apple, og siden er min lyst til at se byen bare vokset, og vokset. Og i dag er der altså kun 50 dage til vi krydser atlanten og har små to ugers oplevelser der venter forude. Jeg glæder mig ubeskrivelig meget til alle de nye indtryk, til at opleve den amerikanske mentalitet, til at se alt dét, man kun har set på film og billeder. Til at se sport, shoppe og spise. Til at slentre rundt og gribe de øjeblikke der opstår, faktisk bare til at nyde nuet med ham jeg elsker. Det bliver med garanti fantastisk. Det håber jeg!
Har du været i New York? Og er der noget vi bare skal se eller opleve, så send mig gerne en kommentar herinde eller en mail på trinesch@live.dk. Alle råd modtages med kyshånd.

Men lige nu vil jeg nyde februar. Casper er inde i en hektisk periode med sin svendeprøve, der skal afleveres på onsdag. Derefter venter der en lille uge med forberedelser til den mundtlige og afgørende eksamen. Det bliver så godt for ham endelig at være færdig og jeg glæder mig til at fejre ham, når det endelig er ovre. Derudover håber jeg, at februar vil vise store fremskridt hos min far, så han snart er på benene igen og kan være en del af vores hverdag. Det har været en hård tid, men jeg tror på det lysner forude. Det skal det! ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's been a tough week