Let today go your way

A limited edition

flora-black
Min absolute favorit kunstner har gjort det igen, denne gang har Trine Holbaek Designs lanceret det populære kunstprint Flora 02 i en ny sort limited edition. Kunstprintet i A3 størrelse er lanceret i forbindelse med Trine Holbaek Designs 1 års fødselsdag. Der findes kun 50 eksemplarer, de vil alle være signeret og nummereret. Køb det for kun 379 kroner lige her.

Printet er for dig der elsker det rolige, stilrene og enkele udtryk, som vil indgå og pynte i ethvert hjem. Jeg kunne ret godt tænke mig at få fingrene i dette kunstprint, på trods af jeg faktisk har det i den klassiske blå version. Trine Holbaek Designs smukke kunstprints giver mig lyst til at drømme, samtidig med de skaber et fint og personligt udtryk i min indretning. Jeg er vild med den nordiske naturlighed og de smukke nuance-spil i de rolige farver. Men selvom jeg ville elske Flora 02, så ved ikke helt om jeg skal kæmpe mod min fristelse, for snart lander et kunstprint på webshoppen som jeg med garanti skal have, og jeg ved allerede, at det skal hænge i vores soveværelse. Værket hedder Lakeside og er det smukkeste jeg nogensinde har set. Jeg kan ikke forestille mig en mere beroligende udsigt at vågne til, et billede der kan slippe min fantasi mere fri eller give mig en ro som netop Lakeside kan. Og jeg har ikke engang set det i virkeligheden.. Hold øje med Trine Holbaek Designs, for set med mine øjne, er kreativiteten fra hendes hånd kun lige begyndt. Jeg lader mig imponere hver eneste gang jeg ser et nyt design, og lysten til at se mere vokser og vokser. Derfor er Trine min favorit kunstner ?

1620592_470169143168197_8464928056113406094_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let today go your way