KÄHLER SS16

Ferm Living SS16: 10th anniversary

Northmodern er i gang og nu er der også nyt fra Ferm Living, og jeg må indrømme, at mine forventninger ikke var særlig høje. Men.. Jeg blev positiv overrasket da jeg i går aftes så deres 10 års jubilæumskatalog for sæsonen ss16. Der er mange spændende nyheder, og ikke kun opdateringer og sæsontilpassede klassikere.
Blandt andet kommer den lækre og super praktiske wire basket i farven dusty green. En farve der ser ud til at blive sæsonens helt store hit, side om side med de dybe og klare blå farver og det kontrastfyldte sort/hvide univers.
Der er fokus på plante-trenden, og nogle super fede vægophæng til hexagon-skjulerne. Disse kommer også i sæsonens lækreste støvede grønne farve, sort og en lys grå. En nyhed jeg bestemt har lyst til at kaste penge efter. Derudover kommer der nogle super skønne tapeter og nogle ret lækre reolsystemer, en luksus version af vores stålreoler fra IKEA. Dem glæder jeg mig virkelig til at se, og til at finde ud af, om der skal investeres i. Serien kommer til at hedde Punctual og jeg er helt vild med den grå udgave. En nyhed der bliver virkelig spændende at kigge nærmere på. Nyd billederne her eller se mere her.
hermanwirereolplant-holderblanketplant

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÄHLER SS16