GET THE LOOK: Touch of NYC

MIT HJEM, MINE FAVORITTER: TOM DIXON

dsc07605Jeg ved i er vilde med Mit hjem, mine favoritter og vigtigst af alt, vilde med dét, dette indlæg skal handle om; Tom Dixon. For at være specifik, Etch-stagerne, der er et af mine absolutte favorit designs overhovedet. Stagerne er klassisk for Tom Dixon. De skæve vinkler, hårde kanter, rå metal og de mange små laserskårede huller, har gjort mig fascineret siden jeg så dem første gang. De mange rå og elegante detaljer giver stagerne et spændende grafisk udtryk og kaster de smukkeste skygger. Jeg tager mig selv i at beundre dem hver gang jeg tænder dem, for de har virkelig en unik karakter. Min samling tæller lige nu den klassiske hullede stage i kobber, rustfrit stål og sortlakeret, men hold op hvor ville jeg gerne tilføje messing versionen og de fire Wood. Mine personlige favorit lysestager, plus en masse andre lækre designs fra Tom Dixon kan du se her
dsc07590dsc07588
Den særlige kant og sjæl skinner egentlig gennem alle de smukke designs, som en slags skjult signatur. Behøver jeg sige andet, end jeg er vild med netop denne designer? Min Tom Dixon-ønskeliste er lang og jeg tænkte at dele den med jer, jeg har prøvet at begrænse mig og fundet de tre designs jeg drømmer mest om lige nu.

   

1 kommentar

  • Signe O.

    Vil bare lige tippe om, at du kan få Etch-lysestagen i Messing til 349 kr. på Designfund.dk lige nu 🙂
    Og tak for en dejlig blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GET THE LOOK: Touch of NYC