10 UDVALGTE: VÆGURE

Mit hjem, mine favoritter: Udsalg hos Trine Holbaek Designs

Julepynten er væk, ligeledes er nytårets serpentiner og pludselig kan dit hjem føles tomt og upersonligt. Det kan også være du er blevet træt af de billeder, der har præget dine vægge hele 2015 og nu er klar til noget nyt. I så fald har jeg et tip til jer. 

Det er januar, hvilket er ensbetydende med udsalg og det er det også hos Trine Holbaek Designs. Blandt andet kan du købe Blue Water Splash og Blue Waters 60 x 80 centimeter til en rigtig god pris, da denne størrelse udgår. Der er mange flere lækre rabtter på de smukke kunstprints, se udsalgskategorien her.
Jeg er stadig vild med Trine Holbaek Designs og har på ingen måde fået nok af hendes smukke værker, der har pyntet herhjemme siden september. Faktisk har jeg bare hele tiden lyst til at bestille flere. Jeg elsker hvordan værkerne får mig til at drømme og ikke mindst blive fascineret gang på gang. For at være helt ærlig, så er jeg så vild med værkerne, at jeg har bestilt netop Blue Water Splash og Blue Waters til mine søde forældre. Jeg gav dem blå og grå puder i julegave, og derfor tænkte jeg, at de smukke kunstprints ville være perfekte hos dem. Og så elsker jeg jo bare at give gaver til dem jeg holder af ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 UDVALGTE: VÆGURE