Et par julegaver + et godt tilbud

10 UDVALGTE: VÆGURE

Et nyt år er begyndt og det giver mig altid en masse spekulationer omkring tiden. Derfor tænkte jeg, at det var oplagt med et 10 udvalgte-indlæg med fokus på vægure. Faktisk ejer vi ikke et vægur herhjemme, og det kan vores besøgende slet ikke forstå. Jeg har med vilje ikke købt en billig løsning i eksempelvis IKEA, fordi der er ét ur, jeg virkelig ønsker mig og som jeg har ønsket mig i en evighed, nemlig ur nummer 1 fra min collage, Arne Jacobsens 29 centimeters Bankers Watch.
10-udvalgte-ure
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par julegaver + et godt tilbud