The first page of a 365 day book

Et par julegaver + et godt tilbud

Jeg er stor tilhænger af klassisk dansk design, deriblandt Kay Bojesens smukke, tidløse træfigurer. De små trædyr er for alvor flyttet ind i danskernes hjem de seneste år og familien er blevet udvidet i takt med efterspørgslen er vokset. Flere af Kay Bojesens gamle kendinge er kommet i produktion igen og har fundet plads i den nordiske indretning. De senest gen-introducerede træfigurer er turtelduerne, Alfred, zebraen, hesten, terrieren Tim og ranglen.
Herhjemme bor både den lille og mellemste abe, sangfuglen Alfred og den lyse terrier Tim, og den 24. december flyttede elefanten også ind. Den havde jeg virkelig ønsket mig længe, og det er nu en fornøjelse, når en samling udvides.
Kender i den fornemmelse?
På min ønskeliste står kaninen højt, og mon ikke jeg ender med at bestille den inden påske? Derudover ville jeg elske de smukke turtelduer og flodhesten, men det må blive de næste køb eller ønsker.
dsc07435
dsc07424dsc07428Nu til det gode tilbud. Jeg har opdaget, at Bolig Nyt har sænket priserne på de fleste af de kære Kay Bojesen dyr netop nu. Så fik du ikke lige dén figur du ønskede dig i julegave, er det måske nu du skal forkæle dig selv. Blandt andet er Alfred nedsat til 555,- den lille abe til 734,- elefanten til 864,- og kaninen til 498,- Se alle de andre gode Kay Bojesen tilbud lige her.
Den smukke By Lassen Line var en julegave fra Casper. Jeg blev virkelig så glad og overrasket, fordi han havde påstået mine julegaver ikke var noget specielt i år og faktisk var ret dårlige. Men jeg blev virkelig overrasket og vidste egentlig ikke hvor jeg skulle gøre af mig selv. De to andre gaver fra ham viser jeg jer en anden dag.
Nu vil jeg nemlig nyde det der er tilbage af en fantastisk juleferie med mine tre. Vi skal spise med mine kære forældre efterfulgt af sofahygge, NBA og absolut ikke andet. Det har været nogle virkelig skønne uger og jeg ved med mig selv, at dagen i morgen bliver svær. Selvom jeg egentlig har fri og ikke har andre ting planlagt end et smut i fitness, så har jeg altid haft svært ved at vende tilbage til hverdagen med de mange alene-timer og gøremål efter en god ferie. Men som altid vil jeg forsøge, at få det bedste ud af det og glæde mig over, at der findes weekender og at der ikke er længe til næste ferie.
Håber i har haft en skøn juleferie! ?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The first page of a 365 day book