Are you ready to close this book?

The first page of a 365 day book

Hej 2016! I nat overtog du opgaven fra 2015, og skal nu de kommende 365 dage danne de fire sidste cifre når vi noterer en dato. Jeg har egentlig altid synes nytår var/er overvurderet og ikke rigtig brudt mig om netop denne dag. Derfor har jeg, siden jeg mødte Casper virkelig værdsat en rolig nytårsaften og fået det bedste ud af den. Vi havde en skøn aften i går med lækker mad og vores små banditter, Enzo og Balou, der ikke er fyrværkeriets største fans. Lige præcis en nytårsaften efter min smag. Jeg må ærlig indrømme, at fornemmelsen den 1. januar altid er lidt flad. For der er jo egentlig ikke noget anderledes og specielt over dagen i dag. Dog synes jeg, det er rart at gennemgå det forgangne år og glæde mig over det nye der venter. Derfor vil jeg også bruge dette indlæg som et 10 ting jeg glæder mig til i 2016 og ikke kun januar. Men først får i lige et par af mine mest populære Instagram billeder fra 2015 og kan med dem konkludere at billeder med hundene, mad og hvor man kan se en stor del af rummet er en succes. Dem må vi have flere af i år. Vil dog ikke sætte det på en liste over dumme nytårsfortsætter, for dem holder jeg bare aldrig. Er der overhovedet nogen der gør det?

Jeg har lavet en liste over de 10 ting jeg ser mest frem til i mit privatliv, listet op efter hvilken måned begivenhederne finder sted i og altså ikke efter hvilken jeg glæder mig mest til.

Første ting jeg glæder mig til i 2016 er 
at skulle til Hamborg i januar og se Bundesliga-åbningen mellem HSV og Bayern München. Ja, den havde du nok ikke lige set komme på min boligblog. Men det er altså det første jeg virkelig glæder mig til. Billetterne gav jeg Casper i julegave, og heldigvis glæder han sig mindst lige så meget over dem, som jeg gør.

Anden ting jeg glæder mig til i 2016 er at Casper i februar bliver færdiguddannet. Ikke fordi det egentlig er noget jeg hverken kan gøre til eller fra, så er det en begivenhed vi sammen har glædet os til i flere år og selvfølgelig skal han også fejres præcis som han fortjener det.

Tredje ting jeg glæder mig til i 2016 er
turen til New York. Vi skal på en velfortjent 12 dages forårsferie til byen der aldrig sover. En rejse jeg vandt tilbage i november og som jeg glæder mig afsindig meget til. Jeg glæder mig til at opleve USA for første gang. Jeg glæder mig til at se byen fra The Rock og toppen af Empire State Building. Jeg glæder mig til at opleve en NBA kamp, til at se Frihedsgudinden og tilbringe nogle forhåbentlig fantastiske og uforglemmelige dage med Casper. Det bliver en kæmpe oplevelse. Det er jeg slet ikke i tvivl om, og hold nu op hvor er jeg spændt.

Fjerde ting jeg glæder mig til i 2016 er babyboom! Min sødeste veninde Mia venter første barn i april, og jeg glæder mig så meget til at møde lille Sophia. Ikke nok med det, så har jeg æren af blive moster for tredje gang. Hold nu op! Jeg er så heldig at blive beriget med endnu en niece, Alberte skal hun hedde. Jeg ser inderligt frem til mit første møde med hende og rigtig mange gode øjeblikke med min lille, nye guldklump. Jeg glæder mig til at se Tobias og Olivia blive storesøskende, til at se min svoger blive far og min søster stråle. Samtidig er jeg så heldig, at de i marts flytter tættere på os, så de blot er et par minutter væk ? Og så glæder jeg mig faktisk også til at se Casper blive onkel, da han ikke var inde i billedet da de første to kom til verden. Hvem ved, måske kommer der endnu flere til i løbet af 2016.

Femte ting jeg glæder mig til i 2016 er forhåbentlig en sommerferie. Det er første år nogensinde, hvor jeg faktisk har været i tvivl om hvorvidt vi skal rejse til sommer. Grunden til vi endnu ikke har planlagt noget skyldes vores rejse til New York. Vi var i tvivl om hvorvidt den skulle bruges i foråret, henover sommeren eller først til jul, men da vi gerne vil se NBA, og ikke rigtig kunne vente, valgte vi foråret. Jeg er dog næsten sikker på, at vi nok skal komme afsted på en skøn sommerferie og jeg glæder mig til at se, hvor den bringer os hen i år. Jeg glæder mig faktisk til sommeren i det hele taget. Til jordbær, forhåbentlig flere solskinsdage og lune aftener end vi havde sidste år. Og til min fødselsdag! Ja, jeg glæder mig simpelthen 8 måneder i forvejen.

Sjette ting jeg glæder mig til i 2016 er en efterårstur til Berlin. Vi er netop nu ved at planlægge en forlænget weekend og denne gang skal turen kombineres med min svoger løber Berlin marathon. Han fortjener vores opbakning og samtidig er det en god og oplagt anledning til at nyde byen. Jeg elsker Berlin!

Syvende ting jeg glæder mig til i 2016 er den 7. oktober hvor Casper fylder 30 år. Endnu en grund til at invitere til fejring af ham jeg er gladest for. Jeg glæder mig egentlig mest af alt, fordi jeg ved hvor meget han elsker fødselsdag, gaver og opmærksomhed. Det er en sand fornøjelse at stable en fødselsdagsfest på benene for ham.

Ottende ting jeg glæder mig til i 2016 er julen! Åh ja, den er kun lige forbi og jeg glæder mig allerede til at finde nisser frem, pynte juletræ og bage småkager. Den 15. oktober er det tilladt at høre julemusik i vores familie og så begynder hyggen med lys, varme og masser af kærlighed. Julen er det bedste jeg ved.

Niende ting jeg glæder mig til i 2016 er masser af tid med vores familier. Jeg glæder mig til deres fødselsdage, mors- og farsdag, middage, spil-aftener, kolde drinks i haven og masser af uforudsigelige oplevelser. Det bedste ved familie er, at det er nemt at samles og lave ting sammen, fordi vi kender hinanden så godt. Der er garanti for gode oplevelser og masser af grin. Jeg glæder mig til kram og smil. Tid til min nye niece, til middage i min svigerinde og svogers nye hus og ikke mindst til at invitere alle dem vi holder af hjem til os ?

Tiende ting jeg glæder mig til i 2016 er overraskelser. Noget af det bedste jeg ved er overraskelser af alle slags. Selvfølgelig de gode af slagsen, det giver nok sig selv. Jeg glæder mig over muligheden for at være spontan, kunne gribe nuet og nyde tilværelsen med endnu mere energi og overskud. Det er en fornøjelse at kunne gå ind i 2016 med en tro på, at alting nok skal blive okay og flere drømme muligvis kan og vil gå i opfyldelse. Jeg glæder mig til alle de oplevelser og begivenheder der måtte komme, og jeg håber at kunne gribe så mange af dem med et åbent sind, holde angsten på afstand og ikke lade mig kontrollere af andet end min oprigtige lyst til disse ting.

Mine håb for 2016 er tårnhøje og jeg vil forsøge at glæde mig oprigtig over hver eneste dag. Selv på de grå og triste regnvejsdage, vil jeg finde mindst én ting at smile af og glædes over. Med den indstilling kan det vel ikke gå helt galt. Tak fordi du læser med, jeg håber du kom godt ind i det nye år og glæder dig til at se hvad det bringer. Fortæl mig gerne, hvad du ser mest frem til, så vi sammen kan glæde os.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are you ready to close this book?