What a beautiful surprise

Are you ready to close this book?

Netop nu skriver vi side 365 i årets bog. Bogen med titlen “2015”, og jeg føler mig parat til at sætte sidste punktum og lukke den i, stille på hylden og åbne den næste i rækken. Den med titlen “2016”.
Endnu et år er omme, og jeg sidder tilbage med en følelse af, hvor forsvandt det hen? Og alligevel, så kan jeg godt tænke at det er virkelig lang tiden siden kalenderen sidst skrev januar. Specielt da jeg i går så “TV 2 015: Største øjeblikke” og blev mindet om alt hvad året har bragt. Det har været et år med mange bekymringer, men alligevel kan jeg sidde her, på årets sidste dag, og smile for mig selv. For de fleste af mine bekymringer er lettet. Jeg har de seneste måneder kunne sænke skuldrene og sætte pris på min tilværelse. Følelser jeg egentlig havde glemt, har jeg igen fået kontakt til og pludselig går alting bedre. Jeg skal ikke bruge dette indlæg på at beklage mig, nej tværtimod.
For snart et år siden åbnede jeg mig op for jer, og brød et, for mig, vigtigt tabu med dette indlæg. Jeg har det seneste år lukket jer ind i mit liv og på den måde udviklet mig som blogger, men vigtigst af alt også som menneske. Jeg skrev i sommer to svære indlæg i sommer omkring dét at blive student her og her. Og et eller andet sted fandt jeg selv viljen og vejen i løbet af august, der gjorde mig klar til at droppe et årelangt medicinforløb og forberede mig selv på et nyt og bedre liv, i den forbindelse skrev jeg også to indlæg, her og her. Siden hen er det egentlig gået op for mig, at jeg ikke har lavet en opdatering herinde, men kun på min Instagramprofil. Sagen er, at jeg den dag i dag har det meget bedre. Jeg er ufattelig stolt af den beslutning jeg har taget og ikke mindst min kamp for at nå hertil. Jeg har tabt mig 15 kilo allerede og jeg har motivationen og genvundet energien til at gøre noget ved det. Jeg har det faktisk bedre med mig selv og jeg har igen fundet et overskud til at lægge makeup eller kigge på tøj. For mig er det en sand fornøjelse, og ret forfriskende ikke længere kun at bruge penge på boliginteriør.

Alt i alt, så synes jeg faktisk 2015 har været et ganske fint år. Primært tror jeg det skyldes de seneste måneder. Jeg er spændt og nysgerrig efter at se, hvad 2016 vil bringe for mig og dem jeg holder af. Jeg har ønsker, mål og drømme – der er steder og ting jeg vil opleve. Helt nye tanker, men hold nu op hvor er det fantastisk. Jeg føler mig derfor mere end klar til at sætte årets sidste punktum og starte en ny bog, skrive det første kapitel med et positivt og åbent sind. Første side vil jeg dele med jer i morgen, og så håber jeg, at den kan inspirere jer nok til, at i hænger i til 2017 sammen med mig.
Jeg vil ønske jer alle et fantastisk nyt år. Må jeres sidste aften i 2015 blive eventyrlig ? Jeg er dybt taknemmelig for det 2015 har bragt med sig, samtidig med jeg glædes over, at det snart er forbi og for 2016 må blive starten på noget endnu bedre.

Godt nytår til dig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a beautiful surprise