If kisses were snowflakes

What a beautiful surprise

dsc07467Tidligere har jeg tippet jer omkring Designdreams, og nu gør jeg det igen. For hold op hvor er det fantastisk med en fantastisk webshop, der rent faktisk holder til i Sønderborg, præcis som jeg gør. Jeg lå i sofaen lige før og pludselig bankede det på døren. Der stod en sød kvinde med en gave til mig, og tænk engang. Jeg havde ikke engang bestilt noget. I hvert fald ikke noget til levering i dag 😉 Men gaven var altså fra Designdreams og spørg lige om jeg elsker overraskelser? Jeg blev simpelthen så glad og rørt. Det næstbedste der er sket i dag er så, at jeg tilmed har fundet mig spejlreflekskamera og altså har kunne fotografere den skønne gave.
Der findes næsten ingen så sød som Anne fra Designdreams, og jeg må sige at hun virkelig kender min smag og ved hvad jeg vil synes om. Faktisk har jeg kun set denne stage på Instagram for et par dage siden. Den fik mig til at like og undre mig. Jeg er vild med ting jeg kan undres over. Det gør dem spændende og specielle i mine øjne.
I gaven gemte sig det smukke Tallow Candle fra Ontwerpduo. Og hvem er det nu liiige det er? Ontwerpduo er et hollandsk brand, som jeg ærlig må indrømme, at jeg heller ikke selv kendte til. Men jeg er vild med de smukke kammerstager og faktisk rigtig vild med flere af deres designs. Du kan se mere her.dsc07448Jeg vil faktisk ikke skrive så meget om stagen selv, udover den er utrolig smuk, nytænkende og fin. Udover det, taler ordene på emballagen for sig selv og giver en beskrivelse, jeg ikke er i stand til at formidle bedre selv.
“Some products always need each other. They belong together like a hammer and a nail, bed and blanket and cup and saucer. By melting them together in one material, their relationship is clear. All tallow.”

Stagen er som skrevet en gave fra Designdreams, men dette indlæg er 100 % mine egne ord og på ingen måde aftalt eller tiltænkt som reklame. Derfor vil jeg alligevel gerne takke for den smukke overraskelse på en kold vinterdag ? 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

If kisses were snowflakes