DAGENS KALENDERLÅGE # 23

If kisses were snowflakes

I’d send you a blizzard!

God formiddag og rigtig glædelig jul til alle mine fantastiske læsere, familie og venner ?
Herhjemme varede juleaften til klokken 3 i nat, og derfor er vi også netop vågnet. Ved ikke om det er os eller hundene, der er mest trætte, Der er ingen tvivl om, at denne jul har været helt magisk. Tænk at man hver eneste jul sidder tilbage med følelsen af, at netop denne jul har været den bedste nogensinde, en mening om, at maden aldrig har smagt bedre og juletræet aldrig har strålet smukkere. Det er sjovt at tænke på. Gad vide hvad det helt præcis er, der fremkalder disse tanker år efter år. Jeg er ikke i tvivl om, at det er kærligheden og båndet i vores familie, der gør hvert år fantastisk.
Jeg vil derfor gerne takke min fantastiske familie, svigerfamilie og ikke mindst, Casper for en eventyrlig dag, fuld af glæde, grin og de største smil. Jeg er blevet overrasket, forkælet og jeg sidder tilbage med en følelse af, virkelig at være højt elsket og jeg håber dem jeg holder mest af gør det samme lige nu ? Jeg vender tilbage senere i dag med Caspers gaver og efterfølgende hvad jeg har givet andre, og ikke mindst, hvad jeg selv har fået samt et lille personligt resume af vores juleaften.

Men først skal årets sidste kalendergave deles ud, og den skal gives til én af jer, der læser med herinde. Et stort tillykke til Stine med præmien fra d. 23. december. Jeg sender dig en mail med det samme. Samtidig vil jeg gerne takke jer alle for deltagelserne i årets julekalender, og jeg vil love at vende tilbage næste år – i er så søde! Tak for de mange skønne julehilsner og pæne ord om min blog, de betyder al verden!
Jeg ønsker jer en rigtig glædelig 25. december ?

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 23