DAGENS KALENDERLÅGE # 22

DAGENS KALENDERLÅGE # 23

Tid til at åbne for årets sidste kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Depeche og Vita Liberata 

Det er lidt underligt, at skulle sidde i dag og åbne årets sidste kalenderlåge. Men grunden til, at jeg har valgt at gøre det på denne måde er, at ingen af os alligevel har tid til at være på de sociale medier i morgen. Dagens præmie er den ultimative selvforkælelse til vi kvinder, eller den perfekte gave til kvinden i dit liv. Den samlede præmie har en værdi af 2.039 kroner.

Præmien fra Vita Liberata er består af en Vita Liberata Trystal Minerals til værdi af 375 kroner. Trystal Minerals er verdens første selvbruner pudder. Den er 80 % økologisk og rig på naturlige ekstrakter, og indeholder den unikke Trystal3? teknologi, som kombinerer den øjeblikkelige farve med et holdbart resultat. Alle Vita Liberata produkter er uden alkohol og parfume.
Derudover en Fabulous Gradual lotion til værdi af 165 kroner. Cremen indeholder et unikt fugtkomplex (Moisture lock system), der binder fugten til huden, så farven holder længere og aftager naturligt. Vita Liberata produkterne tørrer hurtigt, er uden duft, alkohol, parfume og giver en naturlig glød.

Anden del af præmien er den lækreste taske fra Depeche til værdi af 1.499 kroner. Den lækre taske i sort skind har et lækkert krokodille-look. Tasken er rummelig og virkelig skøn. Den passer til et hvert outfit, hverdag som fest. En ideel taske til dig, der er vild med klassisk design.

For at deltage skal du:
Skrive Juleaften i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Jeg vil først offentliggøre vinderen af den sidste konkurence d. 25. december

Afgørelsen af kalenderlågen 22. december ? 23. december: Hans Iversen & Søn
Finalisterne blev kommentar nr. 1.217 fra Instagram og nr. 104 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra Instagram og vil få direkte besked derinde ?

   

85 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 22