HAPPY HOLIDAYS

DAGENS KALENDERLÅGE # 19

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Lyngby by Hilfling.

De sidste kalendergaver kan tælles på en hånd, og jeg har derfor skruet op for niveauet, så de sidste fem gaver vil være lidt større. Jeg har i dag slået mig sammen med Lyngby og sammensat en virkelig lækker præmie til én af jer.
Du kan nemlig blive den heldige ejer af Lyngby Skålen (14 cm.) og to termokrus (30 cl) fra det helt nye Lyngby Stel til samlet værdi af 800 kroner. Hvis du er den heldige vinder, så vælger du helt selv om du ønsker sættet i sort, hvid eller et miks efter din smag. Lyngby er klassisk og forbundet med en masse traditioner. Designet er tidløst og passer perfekt ind i det skandinaviske hjem. Som altid vælger du selv om præmien skal være helt din egen, eller deles med en du holder af.

For at deltage skal du:
Skrive om du ønsker sættet i Sort eller hvid i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 18. december ? 19. december: Frandsen Lighting
Finalisterne blev kommentar nr. 55 fra Instagram og nr. 21 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra bloggen ? Tillykke til Maja

82 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY HOLIDAYS