DAGENS KALENDERLÅGE # 14

DAGENS KALENDERLÅGE # 15

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Lampemesteren

Kalendergaven i dag er min absolutte favorit lysestage, Tom Dixons Etch. Fyrfadsstagen er et geometrisk vidunder, der danner en prismeform med hundredevis af små huller, der gør stagen til en sand fryd for øjet når den bliver tændt. Jeg elsker det smukke og elegante design, dét at den er så speciel og skaber den hyggeligste stemning. Stagen er fra Lampemesteren, og vinderen vælger selv om præmien skal være messing, stål eller kobber. De to sidstnævnte har jeg, men på min ønskeliste står den smukke messing udgave. Jeg kan slet ikke få nok af disse Etch-stager! Præmien har værdi af 500 kroner.
For at deltage skal du:
Skrive om du ønsker Messing, stål eller kobber i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 14. december ? 15. december: Uretilalt
Finalisterne blev kommentar nr. 189 fra Instagram og nr. 5 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra bloggen ? Stort tillykke til Lasse – du vil modtage en mail snarest

105 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 14