DAGENS KALENDERLÅGE # 12

MIT HJEM, MINE FAVORITTER # 12

dsc07068Det er længe siden sidste Mit hjem, mine favoritter-indlæg, men jeg tænkte, at det var på tide at dele endnu en af vores personlige favoritter herhjemme for tiden, da det er en oplagt julegaveidé til hele familien.
dsc07135
Ja, når jeg siger hele familiens favorit, så gælder det herhjemme også for hundene.
Den 1. december tog jeg forbi PYTT Living, for at se på nogle af nyhederne, som I kan glæde jer til i 2016. Der er mange spændende ting på vej og personligt kan jeg slet ikke vente. Jeg er virkelig vild med PYTT, og puderne har siden sommerferien været et stort hit herhjemme. De holder formen, betrækket bliver ikke nusset og ja, de er faktisk alt det man ønsker sig, når man køber en ny pude. Jeg var derfor nødt til at have én af de nye gulvpuder med hjem og hold nu op en succes!
Jeg nåede kun at pakke den ud af emballagen før den var indtaget af vores to små pelsdyr. Pænt måtte Casper og jeg vente på puden blev fri, så vi kunne teste den. Puden har ikke stået urørt siden. Der er altid en af os fire der sidder eller ligger på den, når vi opholder os i stuen. Lige nu ligger den ved sofabordet, og fungere som en ekstra siddeplads i vores hyggekrog, og skaber en lounge-stemning – som sagt er den virkelig eftertragtet.
dsc07083 PYTT Floor Pillow er fremstillet af 80 % genbrugsbomuld. Forsiden af puden er krydsvævet med tofarvet tråd, og bagsiden er ensfarvet. Betrækket kan tages af og maskinvaskes ved 30 grader, hvilket er super praktisk, da den jo ligger på gulvet. Herhjemme har vi ikke noget, som ikke kan tåle at blive brugt. Derfor får hundene også lov at ligge på den. Floor Pillows fås i tre størrelser 70 x 70, 90 x 90 og 130 x 130 centimeter. Vores er 90 centimeter, og jeg synes den passer perfekt ind i vores hjem. Casper mente dog, at jeg burde have valgt den største 😉 Floor Pillows fås i farverne Blue, Red, Grey, Mint, Dusty Green og Orange, og selvom det nok siger sig selv, så er vores altså den grå.

Puden er den perfekte julegave til hele familien. Køb den som fællesgave til børnene, pude til hunden, lounge-pude i stuen hvor du kan slænge dig og se julens mange film, på teenage-værelset foran PlayStation eller hvor du nu lige går og drømmer om en hyggekrog. Herhjemme er vi vilde med puden, og derfor vil jeg også stemple den som en perfekt julegaveidé! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 12