DAGENS KALENDERLÅGE # 11

DAGENS KALENDERLÅGE # 12

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..
Og jeg vil løfte sløret for, at dagens præmie er lidt anderledes end dem i har set til nu.

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Trine Holbaek Designs

Kalenderen skriver 12. december og vi er allerede halvvejs gennem denne julemåned og desværre også min julekalender. Men ikke destomindre er præmien i dag helt fantastisk hvis du spørg mig og i dagens anledning en smule anderledes.
I dag er der nemlig ikke én – men to af jer kan nemlig vinde et gavekort på 500 kroner til Trine Holbaek Designs. Det er fantastisk med noget nyt til væggen og til at skabe opsigt og pynte i hjemmet. Når vi først når 25. december og julepynten pakkes væk for i år, kan flere af jer kan sikkert nikke genkendende til den tomme fornemmelse man kan få, når al hyggen pludselig forsvinder. Jeg er kæmpe fan af dygtige Trine Holbaek, og herhjemme pryder hendes smukke værker flere af vores vægge. Jeg kan varmt anbefale de skønne kunstprints i allerbedste kvalitet. Derfor er det også en sand fornøjelse, at jeg kan sige der både findes en vinder herinde og en på Instagram.
12. december For at deltage skal du:
Skrive Julefryd i en kommentar til dette indlæg
Samt tilmelde dig Trine Holbaek Designs nyhedsbrev lige her

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel. I dagens anledning vil begge finalister dog ende som vindere, med hver sit gavekort på 5oo kroner.

Afgørelsen af kalenderlågen 11. december ? 12. december: MBO-Living
Finalisterne blev kommentar nr. 75 fra Instagram og nr. 3 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra bloggen ? Stort tillykke til Jannie

68 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 11