DAGENS KALENDERLÅGE # 9

The spirit of Christmas

Julen er lig med traditioner, sådan tror jeg det er i de fleste hjem. Julen har en særlig sjæl, som vi ikke møder anden tid på året. Julen er naturlige smil, overskud og ro, hvis man da ellers kan stoppe op og nyde den, frem for at stresse fra butik til butik efter gaver og stille urimelige krav til dig selv og dine nærmeste. Julen handler om at tage sig tid og at være lidt large. I bund og grund tror jeg, at det handler om at give sig selv lov til at nyde det og acceptere, at alt ikke kan være perfekt. December er den eneste tid på året, hvor jeg tillader et miks af farver i vores hjem. Jeg vil normalt aldrig kunne leve med røde, lilla, kobber, sølv og grønne nuancer i alle rum, men i december gør det ingenting. De seneste år har jeg ladet mig inspirere af kobber og den nordiske og minimalistiske jul, men alligevel tiltaler jule-stilen mig den ikke nok, til at jeg vil give afkald på mine røde Trip Trap-nisser, de julebamser der har været livslange ledsagere for mig og vores lilla juletræskugler. Jeg har investeret i flere nye stykker julepynt, og jeg er vild med mine kobberdetaljer og de naturlige nordiske elementer, men i december skal der være plads til alt og alle, og er det ikke netop dét, der gør juletiden så unik og hyggelig?
dsc07208dsc07201
Har i et stykke pynt der betyder noget ganske særligt? Og hvordan pynter i op til jul her i 2015?

3 kommentarer

 • Pia Hansen

  🙂 hvor er det dejligt med al den juleglæde du spreder det nyder jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det dog fint og hyggeligt ud ^^. Må indrømme at der er lidt mere rødt og guld over mit julepynt 😛

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi har nu virkelig også meget rødt i de andre rum, men jeg har alid kombineret det med sølv, nok fordi det gjorde min mro derhjemme 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 9