DAGENS KALENDERLÅGE # 8

DAGENS KALENDERLÅGE # 9

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af &Tradition

Åh den søde juletid! Jeg bliver mere og mere vild med denne her kalender, og tanken om at dele præmier ud til jer hver eneste dag. I dag har jeg endnu en rigtig lækker gave til jer, nemlig en af &Traditions smukke Mass Light Pendant by Norm:Architects til værdi af 1.200 kroner – vinderen vælger selv hvilken!
Inspirationen til denne smukke lampe kommer fra storbyer som Barcelona, Paris og New York, hvor Kasper Rønn og Jonas Bjerre-Poulsen blev fascineret af gadelygternes karakteristiske støbejerns top og semi-transparente glaskugler som bund. Denne inspiration blev til de smukke Mass Light Pendants. Lamperne er æstetisk smukke, skønheden af de rene materialer står klart og kvaliteten er i absolut top ved denne lampe. Lampens fatning er stærk, tung og maskulin, som giver en fantastisk kontrast til den runde, feminine og bløde glaskugle. Vælg mellem denne tids største tendenser messing, sort marmor eller kobber, og glæd dig selv eller en du holder af i denne juletid.

For at deltage skal du:
Skrive om du ønsker lampen i Sort marmor, messing eller kobber i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 8. december ? 9. december: Herstal Living
Finalisterne blev kommentar nr. 60 fra Instagram og nr. 41 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra bloggen ? Stort tillykke til Dina

65 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 8