IT IS CHRISTMAS TIME

DAGENS KALENDERLÅGE # 8

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Herstal

Dagens præmie er Herstals Tube Bio Fire, altså en vaske ægte biopejs. En flot og stilren stage, med cylinderformet aftageligt klart glas. Bunden er produceret i metal  og pyntet med hvide dekorationssten, rundt om en lille beholder, hvor i du hælder din bioethanol. En biopejs er et super alternativ til de af jer, der elsker fornemmelsen af en rigtig pejs eller brændeovn, men som af en eller anden årsag ikke kan installere sådan en derhjemme. Med en biopejs kan du stadig nyde varmen og synet af legende flammer. Absolut perfekt til denne årstid, og til sommeraftner på terrassen.

For at deltage skal du:
Skrive Juletid i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 7. december ? 8. december: Propaganda
Finalisterne blev kommentar nr. 91 fra Instagram og nr. 27 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra Instagram ? Stort tillykke til @tanjaec 

53 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT IS CHRISTMAS TIME