DAGENS KALENDERLÅGE # 6

DAGENS KALENDERLÅGE # 7

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Propagandashop

I dag er præmien til dig der ikke vil gå ned på pynt i haven, er god mod de små fugle og er vild med klassisk design. Tweet er et veldesignet og gennemtænkt fuglehus fra Propagandashop, der bare gør det lidt hyggeligere at forkæle de kære små i vinterkulden. Har du ikke selv en have, så er dette den perfekte julegave til dine forældre, bedsteforældre, din søster med den store have eller veninde i det nye hus. Det vil med garanti bringe glæde hos de fleste. Fuglehuset har værdi af 250 kroner.

For at deltage skal du:
Skrive Nu det jul igen i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 6. december ? 7. december: Ruggit
Finalisterne blev kommentar nr. 675 fra Instagram og nr. 35 fra bloggen. Jeg har trukket lod og dagens vinder blev fra bloggen ? Stort tillykke til Mikki – jeg sender dig en mail med det samme.

46 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 6