DAGENS KALENDERLÅGE # 3

NEW YORK: JERES BEDSTE TIPS

cadre-image-urbain-new-york-typeface-30x91cmOkay, det begynder så småt at gå op for mig, at jeg rent faktisk har vundet en rejse til New York. Det har taget mig nogle dage at forstå – men nu er vi altså begyndt at planlægge vores tur. Og her vil jeg gerne udnytte jer lidt..
Er der nogen af mine søde læsere, der har været i New York? I så fald, så ville jeg være så glad og taknemmelig, hvis i ville dele jeres bedste rejsetips med mig.
Hverken Casper eller jeg har været i New York, eller for den sags skyld USA før. Vi kunne derfor godt bruge de bedste tips til seværdigheder, oplevelser, restauranter, caféer, shopping, lufthavnstransport, osv. Det er gået op for os, at et New York Pass vil være ideelt, da vi kan nå en masse ting af de største turistattraktioner og derudover skal vi ind og se NBA. Jeg har forsøgt at overtale Casper til den store Gossip Girl-tour, men han er ikke umiddelbart kæmpe fan. Vi har planlagt en 12 dages ferie i foråret og har bestilt et hotel på Upper West Side, meget tæt på Central Park.
Vi vil som sagt gerne have alle jeres bedste råd, tips og idéer. Hvad vi ikke gå glip af?

2 kommentarer

 • Ditte Marie

  Håber i får en fantastisk tur! Jeg kan helt klart anbefale at få en tur i central park, SOHO, Coney Island, tag ind og se et gosbel i Brooklyn, besøg Williamsburg (et vildt fedt hisper kvarter med mange specielle butikker), gå en tur over Brooklyn bridge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak 🙂

   Super skønt med nogle gode tips. Jeg skriver det på min liste med det samme. Det er svært, når man skal besøge så stor en by, uden egentlig at kende nogen der har været der! Tusind tak fordi du tog dig tid <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 3