DAGENS KALENDERLÅGE # 2

DAGENS KALENDERLÅGE # 3

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af pytt-living.com

Dagens kalendergave er en fantastisk lækker Square-pillow fra PYTT Living til værdi af 499 kroner. Du bestemmer selv om puden skal være grå, blå, mint, støvet grøn, rød eller orange. Alle puderne er utrolig smukke og kan pifte hele din sofa op. Præmien kan bruges af alle og vil passe ind i absolut de fleste hjem, hvad end du er til en frisk orange eller mere afdæmpede farver, så er der med garanti én der falder i din smag. Square puden har også fundet vej til vores sofa, og jeg er ovenud begejstret over den! Den lækre pude er fremstillet af 80 % genbrugsbomuld, måler 45 x 45 cm. og betrækket kan vaskes ved 30 grader. Forsiden af puden er krydsvævet med tofarvet tråd, hvilket giver den et spændende og friskt udtryk. Pift din egen sofa op eller glæd en du holder af med en fantastisk julegave.

For at deltage skal du:
Skrive Julehygge i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin?

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 2. december ? 3. december: Billigparfume.dk
Finalisterne blev kommentar nr. 109 fra Instagram og nr. 39 fra bloggen. Jeg har trukket lod og vinderen blev fra Instagram @charlottedk81.

   

63 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 2