DAGENS KALENDERLÅGE # 1

DAGENS KALENDERLÅGE # 2

Tid til at åbne for dagens kalenderlåge, og se hvad der gemmer sig..

REKLAME / Dagens præmie er sponsorert af Billigparfume.dk

De næste 24 timer kan én af jer få fingrene i et gavekort på 300 kroner til BilligParfume. Personligt er jeg super vild med netop denne webshop, da de fører alt hvad både mænd og kvinder kan drømme om. I dag har du mulighed for at vinde 300 kroner til selvforkælelse, lige dét du mangler til julefrokosten, den perfekte værtindegave eller julegaven til din mand, kone, datter, søn, veninde, søster, kæreste eller hvem der nu fortjener en fantastisk gave.
Shop løs blandt mærker som Marc Jacobs, Jimmy Choo, Lancôme, Clinique, Loreal, Ralph Lauren, Paco Rabanne, Gucci, Armani, Dior, Chanel og mange, mange flere kendte og luksuriøse brands.

For at deltage skal du:
Skrive Julefrokost i en kommentar til dette indlæg
Følg gerne bloggen på Facebook og/eller Bloglovin’

Du kan øge dine vinder chancer ved også at deltage på Instagram.

Konkurrencebetingelser: Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Præmierne har jeg brugt måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier og glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én vinder. Hver dag kan du sikre dig en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram – og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, jeg tager stor afstand fra svindel.

Afgørelsen af kalenderlågen 1. december – 2. december: By KlipKlap
Finalisterne blev kommentar nr. 143 fra Instagram og nr. 42 fra bloggen. Jeg har trukket lod og vinderen blev fra Instagram @annemettemadsen1983. Tillykke med din lækre nye pude.

72 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS KALENDERLÅGE # 1