NEW YORK, NEW YORK

Nordiske juledekorationer med By Lassen

dsc06732Søde læsere, her får i en lille inspiration til to af årets juledekorationer herhjemme. De er nordiske, moderne og nytænkende. Jeg har integreret min Kubus 4 og Kubus Bowl, men samtidig bibeholdt den klassiske juledekoration. Jeg er vild med de nordiske elementer, naturen og designet. Det hele spiller bare, hvis jeg selv skal sige det.
dsc06717_2dsc06721dsc05560Flere har spurgt hvorvidt jeg har plantet direkte i min Kubus Bowl i år, og dertil har svaret været nej og jeg har forsøgt mig med plasticposer, alufolie, osv. men det har bare ikke fungeret optimalt, vel?
Men se lige denne fantastisk smarte løsning fra Stjerneshop.
En indsats til Kubus Bowl, og den passer helt nøjagtigt til den lille bowle fra By Lassen. Indsatsen er lavet i silikone og er transparant, så den “fylder” ikke noget i selve din plantning af bowlen, som eksempelvis et stykke stanniol gør. Jeg bestilte to, en til potteplanter og en tiltænkt juletiden. I går lavede jeg juledekoration med ler, mos og lys i min bowle, og jeg synes selv det ser virkelig godt ud! Jeg kan varmt anbefale de fine indsatser, og så koster de lidt af ingenting hos Stjerneshop.dk. Den er et absolut must-have for alle der har en lille Kubus Bowl!

Mit andet bud på en dekoration er faktisk en adventskrans/stage/dekoration.
Jeg synes det kan være fint med en Kubus 4 pyntet med tal, men altså også lidt til den kedelige side – og hos os er julen alt andet end kedelig. Derfor har jeg integreret min Kubus 4 i en juledekoration, og jeg er vild med den! Jeg glæder mig til, at vi i morgen skal tænde første lys i den.
dsc06627dsc06638dsc06660_2 dsc06661 For at skåle jernet, har jeg pakket bunden ind i stanniol og derudover bare pyntet dekorationen som jeg normalt ville gøre. Jeg fandt inspirationen til denne dekoration i Skindstads jule-nyhedsbrev, og måtte straks i gang med at tænke kreativt og gøre den til min personlige adventsdekoration.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK, NEW YORK