DIY INSPIRATION: VÆRTINDEGAVE

NEW YORK, NEW YORK

new-york
Jeg har ikke været 100 % åben den seneste måneds tid, hverken her eller på Instagram. Grunden har været, at jeg ikke har delt en stor ting med jer. For en lille måned siden, sikrede jeg mig nemlig en finaleplads i en ret stor konkurrence og jeg har ikke turde fortælle noget til nogen, i frygt for at jeg måske måtte gå skuffet hjem. Men gudskelov, så gik det langt fra sådan!
Netop nu er jeg noget nær jordens lykkeligste pige, for jeg har vundet en tur til New York! Hvor vildt er det ikke? 
En af mine og Caspers allerstørste fællesdrømme har været at opleve USA, gerne flere gange. Men jeg kan ikke forestille mig noget mere optimalt end at skulle opleve byen for første gang bare os to, inden der er børn i billedet osv. Jeg er ovenud lykkelig over, at vi nu kan begynde at planlægge vores drømmerejse, sætte kryds ved de ting vi virkelig drømmer om at se og begynde at glæde os! Det her er so far en af de bedste dage i hele mit liv.
Vi rejser i løbet af 2016, og jeg glæder mig til at dele det hele med jer – alt det her er takket være Radio Als, Alsie Express, Sønderborg Lufthavn og SAS. Jeg er så heldig og dybt taknemmelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY INSPIRATION: VÆRTINDEGAVE