Jeg har en overraskelse til jer..

DIY INSPIRATION: VÆRTINDEGAVE

diy-vaertindegavediy-vaertindegave4 Søde læsere, er det kun mig – eller glæder i jer også utrolig meget til december?
I weekenden lavede jeg et indlæg omkring værtindegaver, som jeg personligt synes er bedre end en buket blomster. Nu har jeg været kreativ. På Pinterest er der så mange gifts in a jar, og det har jeg ladet mig inspirere af. Jeg tog udgangspunkt i et fint Kilner glas, der koster lidt af ingenting i Imerco – derudover min families favorit opskrift på sprøde chocolate chip cookies, som jeg tidligere har blogget og delt opskriften på her. Jeg halverede portionen og fyldte de tørre ingredienser på glasset, skrev en note i papir-låget med de praktisk informationer, så som der skal tilsættes et æg og 75 gram smør, og hvor varmt de skal bages. Jeg synes selv idéen er virkelig skøn, og jeg blev selv fristet til at bage en portion. Dem skal vi hygge med i aften, når vi skal se Homeland herhjemme! Den serie elsker jeg.
diy-vaertindegave5

2 kommentarer

 • Emma

  Hej Trine. jeg er stor fan af din blog og jeg har lavet dine cookies en milliard gange, jeg har også prøvet at lave andre cookies, men dine er altså de bedste! Men her på det sidste har jeg ikke kunne gå ind på opskriften:((
  Mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homehappy

   Hej Emma 🙂 Ej det kan jeg da godt se, at opskriften er forsvundet.
   Jeg lover, at der nok skal komme et indlæg op med opskriften i morgen <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har en overraskelse til jer..