DIY INSPIRATION: Køkken make-over

Jeg har en overraskelse til jer..

Om én uge skriver kalenderen 1. december 2015.
December handler for mig om glæde. Glæden ved at give, glæden ved overraskelser, glæden ved at forkæle og ikke mindst, glæden ved at vise kærlighed.
Gennem december gør alt jeg kan, for at mine nærmestes jul bliver så særlig som mulig, fyldt med smil og varme. Jeg pakker hver eneste gave sirligt ind i knitrende papir og sløjfer med masser af glimmer. Jeg bruger lang tid på at gøre hver eneste gave og hvert julekort unikt og personligt. Jeg glæder mig allerede nu, bare ved tanken om smilet på deres læber, men? 
Min familie er ikke den eneste der skal forkæles. Det skal i også! I har været der for mig hver eneste dag siden jeg startede min blog, i har læst med og fulgt min udvikling. I har givet mig idéer og inspiration, kommet med konstruktiv kritik og bakket op om mine tiltag. Derfor har jeg siden september gået og puslet med et stort projekt, for at vise jer, hvor taknemmelig jeg er og endelig er det tid til at løfte sløret for hvad det er.

Jeg har taget kontakt til 24 forskellige brands og forretninger. På den måde har jeg samlet 24 fantastiske præmier ind til jer, som vil blive udloddet i det jeg vil kalde Homehappys julekalender.julekalender-2015

Julekalenderen vil forløbe på følgende måde:
Først og fremmest vil julekalenderen være åben på både bloggen og min Instagram-profil.
Hver dag klokken 12:00 åbner jeg en ny låge i min julekalender anno 2015 og lågen vil være åben for deltagelse i 24 timer. Første julekalender låge åbnes d. 30. november og den sidste d. 23. december. Den sidste vinder vil altså være trukket d. 24. december klokken 12:00 og dermed lukker jeg julekalenderen i for i år.
Præmierne har jeg brugt flere måneder på at udvælge og koordinere for at ramme de fleste af mine læsere/følgere, der vil derfor være noget for enhver smag. Jeg har valgt at dele min julekalender op i 24 individuelle præmier, og på den måde glæde 24 af jer, frem for at afholde en stor julekonkurrence med én samlet vinder. Hver dag kan du sikre en (tidlig) julegave til dig selv eller en du holder af, blot ved at kommentere indlægget her på bloggen og/eller opslaget på min Instagram med ét enkelt ord. For at øge dine vinderchancer, er du velkommen til at deltage begge steder. 
Jeg vil hver dag trække to finalister ved brug af findenvinder.dk, én på bloggen og én på Instagram ? og jeg vil efterfølgende trække lod blandt blog- og instagramfinalisten. Det er 100 % tilfældigt hvem der er den heldige, da jeg tager stor afstand fra svindel. Alle kan deltage, og alle vinde, og endda vinde flere gange. Dertil skal det også siges, at det vil være firmaerne der tilsender præmierne til vinderne.

Grunden til, at jeg har valgt at afholde julekalenderen på denne måde er, at jeg gerne vil tilgodese så mange af jer, som muligt. Jeg ser det som en fordel, at man kan deltage på både bloggen og Instagram. Hvis du deltager begge steder har du flere lodder i puljen, og kan være heldig at blive trukket som finalist eksempelvis mod sig selv eller op til flere gange. Det vil være 100 % tilfældigt. Julekalenderen har en samlet værdi af 15.000 kroner. Jeg håber alle har lyst til at klikke forbi og ikke mindst være med, og bakke op om projektet, hvor du kan vinde og hver dag finde inspiration til gode julegaver. Jeg glæder mig i hvert fald til at lege julemand og dele ud af de lækreste præmier hele december.
Homehappy ønsker glædelig jul!

16 kommentarer

 • Signe O.

  Det må være et kæmpe arbejde! Men vi glæder os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber du nyder godt af kalenderen allerede, jeg gør i hvert fald mit bedste for at glæde så mange som mulig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Det vil jeg se frem til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne i

  Hold da op for et arbejde du har lagt i den julekalender. Jeg glæder mig til at følge med og krydser fingre at jeg er heldig :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Ej hvor fedt! Og nu har jeg jo oplevet at det rent faktisk er muligt at vinde på din blog 😀 Jeg håber jeg har heldet med mig i december <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Olsen

  Hvor er det sødt af dig at stable sådan et stort projekt på banen, for at forkæle os læsere. Selvfølgelig vil jeg være med og min December vil blive forsødet en del uanset om jeg vinder eller ej. Har nemlig altid svært ved hvad jeg skal købe i julegave til folk og håber der kan komme noget inspiration der passer til mine nærmeste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det bare en dejlig besked at læse <3
   Håber du kan bruge inspirationen, der er masser af præmier på vej i hvert fald 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Darling Hansen

  Hvor flot. Det glæder jeg mig til. Glad Julehilsen herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil jeg glæde mig til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Klarskov Pedersen

  Hold da op, hvor er det flot 😀 Det må have været et kæmpe arbejde jo 🙂 Jeg glæder mig til at følge med 🙂 TAK fordi du forkæler os sådan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY INSPIRATION: Køkken make-over