W e e k e n d

Værtindegaver under 150 kroner

vaertindegaver-under-150-kroner
Julen er lig med mange fester, frokoster og sammenkomster på kryds og tværs. Julen er gensyn med familie og venner, som man ikke har set længe. Julen er hjerternes tid. Hvis der er én ting, jeg synes er vigtigt, så er det at huske en værtindegave. Det behøver ikke være stor og dyr gave, men blot et lille symbol på, at man virkelig værdsætter indbydelsen til denne persons hjem, midt i en travl julemåned.
Jeg er lidt imod de sædvanelige værtinde-blomster, da de bare visner og forsvinder. Derfor har jeg tænkt alternativt, og fundet fem Nicolas Vahé-sæt til under 150 kroner. Et til kaffe-elskeren, et til te-drikkeren, kakaosættet til vinterkulden, et stærkt og et basic sæt til køkkenet. Produkterne er virkelig lækre og vil med garanti falde i de flestes smag. Jeg vil absolut overveje Nicolas Vahé til de værter, der byder os indenfor denne jul. I morgen vil jeg dele et indlæg med et par DIY-værtindegaver, der med garanti også vil bringe smil og glæde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W e e k e n d