Thoughts

JULEGAVE INSPIRATION: ELEGANT OG SPORTY

Årets hotteste farve har været blå – og jeg har ladet mig inspirere til denne collage. På mine tidligere collager har jeg taget udgangspunkt i traditionelle ure med stållænke, læderrem og sort/sølv/hvide urskiver, men nu har jeg altså kastet min kærlighed over 10 utrolig lækre herreure med blå urskive, til den modige, moderigtige mand. Faktisk har jeg forhørt mig hos Casper, for han ved jo om nogen hvad mænd synes er cool – og han sagde “blå er federe end sort” – og ved i hvad? Han har ret. Den blå urskive er så eksklusiv og passer til hvilket som helst outfit. Farven er elegant og sporty på én og samme tid.
urkompagniet-bla%cc%8a
Jeg har fundet de 10 lækre ure hos Urkompagniet.
Certina
/ Tissot / Hugo Boss / Swiss / Calvin Klein City / Guess / Lacoste / Gant / INEX / Triwa

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thoughts