Mit hjem, mine favoritter: Nu med 25 % rabat

Thoughts

God aften søde læsere. Puha, sikke en weekend.. En hændelse, som den der ramte Paris i fredags sætter tingene i perspektiv og giver stof til eftertanke. Jeg har nydt weekenden i fulde drag med familien og virkelig værdsat min egen tilværelse, for første gang i meget, meget lang tid. Det kan være vanvittig svært for mig ind i mellem, og jeg lader ofte mine tanker løbe løbsk og være grund til, at jeg siger nej til ting, som jeg i bund og grund rigtig gerne vil. Sådan har mit liv faktisk set ud de sidste fem år. Jeg har ladet mig bremse af tanker og valgt ting fra, som jeg inderligt har fortrudt. Men det er let at være bagklog. Jeg er virkelig træt af at være syg. Faktisk ønsker jeg hvert eneste vågne minut at jeg bare kunne være normal og leve et liv som mine blog- og Instagramkollegaer, eller som mine jævnaldrene der studerer på drømmestudiet og har al verdens tanker og håb for en lys fremtid. Her sidder jeg. Jeg ved ingenting. Jeg ved knap nok hvad jeg skal i morgen, for mit hoved kan ikke rumme det. Min krop er fyldt med ærgelser over, at jeg takkede nej til Kählers jule-bloggerevent i Aarhus. Jeg elsker jul, jeg elsker at lave dekorationer og ikke mindst Kähler, men alligevel kunne jeg ikke sætte mig i bilen og køre derop. Før var jeg en pige der elskede at omgås andre mennesker, faktisk ville jeg helst ikke være alene. Jeg nød spotlightet og dét, at være i centrum. Nu afskyr jeg det, for jeg elsker ikke mig selv. Jeg længes konstant efter den person jeg plejede at være, og væmmes ved den jeg er blevet. Men jeg har ikke evnen til at overbevise mit hoved om, at jeg er forkert på den. Jeg min hjerne giver mig gentagende bekræftelser på, at jeg ikke er god nok, at min dekoration aldrig ville blive pæn, at jeg ville sidde som Palle-alene i verden og mine billeder ville blive hæslige. For jeg kan ikke tro på, at andre vil synes jeg er god nok – når jeg ikke selv kan se det.
Grunden til, at jeg skriver dette – er fordi jeg med garanti ikke er den eneste der føler sådan, og jeg vil gerne fortælle jer derude, at i ikke er alene. Jeg vil opfordre jer til at gøre og opleve ting mens i kan, kast jer ud i udfordringer og glæd jer, i stedet for at bekymre jer. Jeg ville ønske, at jeg kunne have taget imod disse råd og være kørt til det fine event i dag, men min sygeplejerske sagde i tirsdags til mig, at jeg skulle tage det som et kæmpe skulderklap at være inviteret, sætte pris på hver eneste læser jeg har herinde og tænke for mig selv, at muligheden sikkert vil opstå igen og næste gang tør jeg gribe den, og vise mine kollegaer og samarbejdspartnere hvem Trine er. Jeg skal bare lige være helt sikker på det selv først. Weekendens terrorangreb og mange ofre har mindet mig om, at man skal gribe hver dag og nyde nuet. Jeg skal ikke altid tænke på fremtiden og opstille de værste scenarier, men i stedet bare turde se verden i øjnene. Jeg håber, at jeg er på rette vej og at jeg snart kan generobre kontrollen over mit liv, og turde stole på, at jeg er god nok.Homehappy Nobili 2015Jeg har stylet lidt med Kählers Nobili serie i dag, mens jeg har gemt mig bag kameraet og i sikkerhed for den store verden. Derfor har jeg valgt at lukke op og lade jer komme lidt tættere på hvem jeg er bag skærmen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hjem, mine favoritter: Nu med 25 % rabat