A SPECIAL DAY

Mit hjem, mine favoritter: Nu med 25 % rabat

Søde læsere, jeg har en usandsynlig lækker rabatkode til jer!
Koden er på 25 % og gælder hele Urbania-serien fra Kähler, også de fem nyheder, hos Sternshop. Men du skal være hurtig, da der er begrænset antal af et par designs.
De fleste der følger mig herinde og på min Instagram ved, at jeg er kæmpe fan af netop denne serie. Der er noget smukt, tidløst og ekstremt hyggeligt over de små keramik huse med de små vinduer. Jeg har samtlige huse i serien og drømmer allerede om flere. Husene er perfekte til julens mange fyrfadslys, men herhjemme har de stået fremme hele året. Lav din egen lille landsby eller glæd en du holder af med en fantastisk fin jule-, værtinde- eller adventsgave.
Brug koden Urbania25 frem til 15. november 2015 Homehappy Kähler Urbaniadsc05784Homehappy Urbania

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SPECIAL DAY