Goodbye October, Hello November

A SPECIAL DAY

Weekenden står for døren, ja faktisk har den hyggelige weekendstemning allerede indfundet sig herhjemme. Vi går en hyggelig familie-weekend i møde og det er en fornøjelse i sig selv. Men dagen i dag er ganske særlig, for den mest værdifulde kvinde i mit liv fylder år og hun fortjener en helt fantastisk dag.

I dag skal vi hygge om hende, forkæle hende med masser af gaver, overraskelser og kærlighed ? Som et forsøg på at give hende bare en lille smule tilbage, af alt det hun giver til os hver evig eneste dag. Jeg elsker dig, mor!
Jeg er så evig taknemmelig for mine forældre, og deres evige motivation til at bringe mig tilbage til den pige jeg var engang, blot i en bedre udgave med større livserfaring og fornuft. Jeg er aldrig i tvivl om deres støtte og kærlighed, og jeg er nået så langt ved deres hjælp allerede. Hvem ved, næste år er jeg måske så langt på vejen, at jeg kan uploade et splinter-nyt billede til jer, på fødselsdage og mors/fars dag? ? Endnu et kæmpe stort tillykke til min fantastiske mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodbye October, Hello November