Goodbye October, Hello November

Goodbye October, Hello November

Året går snart på hæld. Kalenderen og de mange mørke timer fortæller os, at vi nu skriver årets 11. måned. November er en måned der minder mig om at være taknemmelig, jeg ved ikke hvorfor. Men jeg synes bare, at jeg bliver så sentimental når et år går mod enden. Kender i det?
Oktober er ovre. En af mine absolutte favorit-måneder er gået og nu venter november på at blive sat i gang. November har jeg altid før tænkt som en uendelig lang måned, men ikke længere. Da jeg mødte Casper og startede som elev i Matas i sin tid, der ændrede denne tankegang sig. For november er ligesom en pre-december. Vi begynder at købe ind til julen, får styr på de sidste kalender/adventsgaver, bruger et kalenderlys som nedtælling og ser gamle julekalendre. Fantastisk hvis du spørg mig, hvor andre så absolut vil synes det er for meget. Men vi kan lide det. Faktisk elsker vi jul og hellere bruge november på at glæde sig, end at gå rundt og sukke over hvor uendelig lang og mørk en måned det er. Derfor har jeg lavet en “Ti ting jeg glæder mig til ved november”-liste.

1. Min skønne mors fødselsdag d. 6., hun fortjener om nogen opmærksomhed og forkælelse.
2. Vi tænder kalenderlyset som nedtælling til 1. december
3. Årets juledekorationer skal laves
4. Første søndag i advent
5. Huset skal pyntes
6. Juletræet skal findes og bæres ind, så det står pyntet hele december
7. Jeg glæder mig til at forkæle Casper med julekalender og mine forældre med adventsgaver. Og ikke mindst til at løfte sløret for en kæmpe overraskelse, som jeg har brugt de seneste mange uger på at bikse sammen til jer ?
8. Den første julemusik i radioen og i forretningerne, og ikke kun på min Spotify
9. Skrive en lang ønskeliste
10. Mørke aftener med masser af stearinlys

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Goodbye October, Hello November